Kjære Gud, Allah, Jahve, Jehova eller hva du nå vil kalles.

 

Hei det er meg. Trine vet du. Vi snakkes ikke så ofte, og jeg maser ikke hull i hodet på deg i tide og utide, men denne gangen har jeg noe på hjertet som jeg gjerne vil du skal høre, og noen spørsmål som jeg gjerne ville hatt svar på.

Før i verden, for sånn ca 2000 år siden , og litt før det, så var du en makt å regne med. Når du så at dine barn oppførte seg som idioter, så sendte du litt brennede busker, og profeter og sånn for å snakke dem til rette.  Men nå virker det som om du har blitt litt slapp. Dine barn, menneskene, som du agivelig skapte i ditt bilde, har utviklet seg i en noe uheldig retning.  Ikke alle, selvsagt, men flere og flere viser utrivelige tendenser.  Og det hadde vært fint om du kunne snakke dine barn litt til rette igjen.

Du har sendt profeter for å fortelle oss om hva du ønsket for oss, men det er kanskje på tide å sende noen nye nå. Budskapet fra sønnen din er blitt litt utvannet, og jeg tror kanskje ikke Mohammed var helt heldig med hvem han valgte å overlevere SITT budskap til.  Poenget mitt er at budskapene er litt gårsdagens nytt, og i dagens kommunikasjonssamfunn er det så lett at sånt drukner i kattunger som danser, eller bilder av pupper, eller annet som fanger interessene i øyeblikket.  Dessverre spres også hat, uvitenhet og fordommer raskere enn før, og dette kan du ikke bare sitte rolig å se på vel?

 Før i verden, DA visste du å sende signaler som det var litt shwung over når din barn oppførte seg som idioter.  Du lot det regne ild og svovel over Sodoma og Gomorra, du sendte syndefloden, og DET var budskap som ikke var til å misforstå!  Ikke sånn som det litt tamme diplomatspråket som verdens ledere bruker nå, når DE vil si ifra om noe de finner forkastelig. Og da tenker jeg ikke på Putin, for HAN er ikke til å misforstå.

Ikke en spurv skal falle til jorden uten at du ser det,sies det, men nå styrter både spurver, fly, unger og trær og alt mulig til bakken.  I stor fart.  Og om du bare sitter å ser på , og vet om dette, så er det nokså betenkelig at du velger å ikke gjøre noe med det. Med all respekt å melde, så er det kanskje på tide at du tar ansvar for dine barn, sånn FØR vi skaper en umenneskelighet som det ikke går å komme tilbake fra.   

Jeg er stygt redd for at dine barn er på ville veier, ogjeg tenker at du som ansvarlig forelder, ihvertfall burde irettesette når du SER galskapen!  Selv gode, rettskafne mennesker tenker hatefulle tanker, og hatefulle mennesker setter  hatet sitt ut i livet.  Og hat, misunnelse, grådighet og forfengelighet er smittsomt! Dine barn er svake, og lar seg lett lede av dem som roper høyest, og dessverre er det ikke DU som har den høyeste stemmen om dagen. Jeg ser at det kan være problematisk når alle påberoper seg å skulle handle og seire i ditt navn, og at du får litt problemer med hvem du skal holde med,. For du favoriserer tydeligvis ikke, DET skal du ha.  Men det er veldig problematisk når dette gjør deg fullstendig handlingslammet, sånn som nå. Dine barn trenger rettledning, og religion handler tydeligvis ikke lenger om tro, omtanke og renhet.  Det handler nå om makt, kontroll, og ressurser. Kanskje det alltid har gjort det, hva vet vel jeg?

Jeg er klar over at dine barn ble utstyrt med fri vilje, og at dette kan ta endel av ansvaret for våre handlinger,  Men det har vi alltid hatt, og det forhindret deg ikke fra å gripe inn i gammel tid.  Hvorfor griper du ikke inn nå?  Du skapte oss i ditt bilde sies det, og kanskje er vi akkurat som deg... Vi ser også lett en annen vei når urett blir begått.  Så lenge den ikke rammer oss nært. Men kanskje er det sånn at den  største faren kommer innenfra? At det hatet og den grådigheten som har så lett for å sette rot i oss, er det som kommer til å utrydde oss? At det er en indre syndeflod som skal drukne oss i eiendeler, og begjær etter alt vi ikke har?  

Kanskje tiden er inne for å sende ut en NY profet? Jeg er klar over at dine barn korsfestet sønnen din sist du prøvde, men det er faktisk ikke helt lov å korsfeste folk lenger, ihvertfall ikke i Europa, så kanskje du kan sende en sønn eller datter, eller en annen slektning som du kanskje ikke er så redd for?

Ihvertfall, det hadde vært flott om du gadd å svare, men som så mange ganger før antar jeg at svaret er nei?

Men vennlig hilsen og Amen fra

ditt lille barn, Trine

PS: Jeg håper at du ikke er altfor sur for at jeg ikke egentlig tror så hardt på deg lenger?

 

4 kommentarer

Nabokjerringa

23.11.2015 kl.13:37

*STÅENDE APPLAUS*

Å tro (eller ei) er opp til den enkelte.

Vi er (visstnok) født med vår frie vilje, i hvert fall i følge Bibelen.

Jeg gir ingen høyere makt noen skyld for det vonde som skjer. Det er helllller ikke

religionene det er noe galt med. Men enkelte MENNESKER.

Ta vare ^^

inger

23.11.2015 kl.15:29

Flott innlegg .. Liker din skarpe penn! :)

Trine Stenersen

23.11.2015 kl.15:50

Takker:)

25.11.2015 kl.12:56

Kloke og godt gjennomtenkte ord. Vi ble gitt den frie vilje og det globale tilsnitt gjenspeiler hvordan vi har brukt den. Det er polariseringens tid og trengselen er en del av denne tid. Alle de tegn du har nevnt i dine velvalgte ord er også del av denne tid. Så Han vet og du benevner Han med mange navn. Han ser og hører dine ord, som Hans åsyn også har sett det du påpeker her. Selv har jeg også sett det. En stri tørn ligger foran oss og hjelpen kommer nettopp fra Han. Alt som hender i denne tid er forutbestemt for denne tid og seleksjonsprosessen er godt i gang. Tiden for et paradigmeskifte er godt i gang. Det er opp til deg selv å ta tilbake eller forkaste troen du har hatt på Han. Endringene kommer og tiden for store endringer er nær. Alt godt til deg, Trine

Skriv en ny kommentar

trinestenersen

trinestenersen

42, Hammerfest

Halvgammel røy med litt for mange tanker. Noen ganger må jeg bare få det sagt. Liker å strikke. Gretten bedreviter...

Kategorier

Arkiv

hits