Kjære banken min...

Kjære banken min.  Du og jeg har ikke kjent hverandre så lenge, men jeg hadde rukket å bli litt glad i deg likevel.   Du reddet en jomfru i nød fra økonomisk undergang da den forrige banken viste seg å ikke bry seg om folk.  Men nå er det DU som ikke bryr deg!

Når du nå velger å fjerne halvparten av alle kontorer i norges land, så er du ikke lenger den samme banken som lovte å være der for meg, fra A til Å.  Hvor skal jeg nå følge barnet mitt fpr å sette inn penger på hans konto?  Hvordan skal jeg nå komme i kontakt med et MENNESKE, et menneske som jeg kan se, og som ser meg?  Nå må jeg snart kjøre 14 mil hver vei for å se et menneske....

Du sier at vi mennesker ikke besøker banken lenger.  Men dere har selv lagt opp til at vi ikke skal.  Dere har selv tvunget oss inn i løsninger som har fratatt oss vårt menneskelige ansikt, og erstattet det med nummer og engangskoder. Så nå er vi kanskje ikke helt mennesker mer? Bare konti, summer og avdrag?  

Og når vi snakker om mennesker... Hva kommer til å skje med min kundekontakt i banken?  Denne utrolig trivelige dama, som så på meg som om jeg var et fullverdig menneske, på tross av at kontoen min ikke var feit?  Som var villig til å se meg i ansiktet og ta en sjanse på at jeg var akkurat det jeg SA at jeg var?  Denne dama, som brukte sine evner som menneskekjenner, og så litt forbi tallene, og statistiske data og budsjettmaler.  Som SÅ meg, og ikke bare kontonummeret mitt, og antallet innlogginger?  Som opprettholdt deres høytidelige kundeløfte?

Hun får nok ny jobb, fordi hun er flink, og DA har dere mistet en viktig verdi.  Den verdien som en levende og menneskelig bank har.  

For nå er jeg redusert til et kontonummer.  Og DU , banken min, har brutt kundeløftet ditt!  

PS: Jeg kommer til å kjempe med nebb og klør mot at kontantene skal forsvinne! For når de gjør DET, da har du skaffet deg uinnskrenket makt over meg. Og tilranet deg makt til å blø meg tørr i gebyrer, for alt som skal gjennom kontoen min.   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trinestenersen

trinestenersen

42, Hammerfest

Halvgammel røy med litt for mange tanker. Noen ganger må jeg bare få det sagt. Liker å strikke. Gretten bedreviter...

Kategorier

Arkiv

hits