Kjære Påskeharen!


Det har etterhvert kommet meg for øre at du ikke deler ut påskeegg til voksne lenger. At du kun prioriterer småunger, og som sådan diskriminerer en stor og utsatt gruppe mennesker. 

Det virker som om du har overlatt ansvaret for voksen-egg til bedrifter rundtomkring, og gitt disse ansvar for å dele ut eggene til noen få. Disse selskapene misbruker din tillit gjennom å lodde dem ut, gjennom sånne "klikk og lik"-konkurranser! Det er visstnok fullt mulig å vinne et slikt egg, men da må du klikke og dele og like helt til du får musearm! Trodde du var en litt mer sympatisk type enn Julenissen. Trodde du var en sånn sosialdemokratisk type à la "alle skal få", men det er du ikke...Du diskriminerer voksne akkurat på samme vis som Julenissen.

I år forventer jeg å få egg. I hvertfall siden jeg er så grei at jeg gir deg konstruktiv kritikk på din egge-strategi.

Så kjære påskehare; jeg ønsker meg følgende i mitt egg:
-Vin, hvit eller rød, spiller ingen rolle.
-Sjokolade, Helnøtt er en favoritt, men Kvikk-Lunsj ryker også ned. Egentlig er det ikke noe nøye hvilken sjokolade det er, det er godt uansett.
-Jentesaker. Parfyme, øreringer, klær osv, alt går, jeg er ikke kresen.
-Fiskeutstyr. Sluker og sånn, sitteunderlag, turkniv osv.  
-Billetter til en eller anna kulturell begivenhet. Liker alt fra dømettal til opera, overrask meg.

Om du ikke innfrir, og kommer med påskeegg til meg, så skal jeg ligge på lur bak huset mitt å fange deg når du hippeti-hopper forbi.

Jeg skal knuse duste-eggene dine, kaste sneballer på deg, og knyte øra dine fast rundt nærmeste tre, så kan du sitte der å skjemmes.

Dersom du syns det høres litt skummelt ut å komme nær meg, og det lille gjerrige harehjertet ditt slår litt fortere nå, så kan du legge egget på trappa, eller putte det i postkassa sånn i god tid før påskeaften.  
Da skulle du være trygg. 
Ok? 
Stor klemz og zuzz fra Trine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trinestenersen

trinestenersen

42, Hammerfest

Halvgammel røy med litt for mange tanker. Noen ganger må jeg bare få det sagt. Liker å strikke. Gretten bedreviter...

Kategorier

Arkiv

hits